Het marketing menu

Op deze pagina tref je het marketing menu aan. Tijdens een driegangen diner start je standaard met een voorgerecht, opvolgend door een hoofdgerecht en afsluitend met een dessert. Het marketing menu werkt als volgt; de voorgerechten bevatten makkelijke instappers en nemen de kleine honger weg, het hoofdgerecht bevat het fundament en het nagerecht zorgt voor de ultieme realisatie en afronding. Allen zijn ze uiteraard ook los te bestellen, maar voor een volledig 3-gangen diner hebben wij altijd een leuke dagprijs paraat staan. Neem hiervoor dan ook zeker contact met ons op.

De voorgerechten

Een voorgerecht wordt ook wel een ‘voorafje’, of een ‘entree’ genoemd. Dit is ter bewijsvoering van een prettige samenwerking en is heel normaal in marketingland. Je wilt immers toch weten wat je in de kuip haalt, wie deze persoon of partij is en of jullie bij elkaar passen. Volkomen logisch dus als jij ook eerst wilt ontdekken wie wij zijn. Wil je low key starten, maar zeker wel resultaten boeken? Je wilt je omzet verhogen, je potentiële klanten boeien en vasthouden, en je wil dit in de toekomst ook zelfstandig kunnen doen? Dat kan op een hele laagdrempelige manier zonder dat je daar grof in hoeft te investeren. Wij bieden jouw 3 cursus trajecten aan, zodat er altijd een cursus beschikbaar is voor jouw marketing doelstellingen. Je start deze cursus door te mailen naar info@hetmerkvannu.nl, na een bevestiging van ons ontvang je de factuur en de eerste les direct in je inbox!

Content kalender cursus€195

Wil jij graag een omnichannel aanpak voor je marketing? Heb je alle kanalen mooi op een rijtje staan, maar heb je geen inspiratie voor content of weet je niet wat voor soort berichten je per kanaal kan posten, delen of vertellen? Dan is dat logisch. Het is overweldigend hoeveel communicatiekanalen we vandaag de dag hebben. Met de content kalender cursus leer je in circa vier uur tijd hoe je dit succesvol zélf doet. Je investeert dus 1 keer en daarna kan je het helemaal zelf! De cursus bestaat uit 4 e-mails met videomateriaal waarin ik je alles uitleg, een werkdocument, een inhaak kalender en een content strategie gesprek na afloop van de cursus van 45 minuten met de Marketing Chef!

Marketing funnel cursus€245

Je hebt content, je bent enthousiast, je houdt van je vak en van (nieuwe) klanten. Het is echter makkelijker gezegd dan gedaan om je potentiële klant om te zetten in een betalende klant. Daarnaast heb je maar 24 uur op een dag. Een doordachte marketing funnel helpt jou en je collega's en bespaard heel veel tijd. Ook wordt de klantreis een stuk makkelijker gemaakt, voor jou én de potentiële klant. Met onze cursus ontvang je alle handvaten die je nodig hebt om dit proces verder te automatiseren, inclusief tips & tricks wat werkt, maar ook zeker wat niet werkt! De cursus bestaat uit 6 e-mails met beeldmateriaal waarin we je alles uitleggen. Daarnaast krijg je werkdocumenten, tips voor programma's die je kan gebruiken (gratis en betaald) en aan het einde van de cursus hebben we circa 45 minuten contact om de laatste adviezen te delen en te implementeren.

E-mail marketing cursus€175

Wil jij weten hoe je visueel gelikte e-mails maakt, hoe de content opbouw van deze emails moet lopen en hoe jezelf een klein beetje HTML/CSS codeert? Wij leggen je graag kort en krachtig uit wat jou successen gaat brengen op e-mail marketing gebied, welke programma's daarbij handig zijn, en je krijg een aantal opdrachten mee, zodat je het ook écht zelf leert. Zo heb je er in de toekomst tenslotte het meeste aan! Na afloop van de cursus heb je recht op een 30-minuten strategiegesprek met de Marketing Chef. Van te voren bekijken we jouw website en kanalen om vervolgens ook met e-mail aansluitend advies te geven!

De hoofdgerechten

Wil jij bouwen aan het fundament van je marketing? Ben je een nieuw bedrijf gestart, wil je een groter marktaandeel, heb je net een nieuw product of dienst gelanceerd, ben je een strategisch partnership gestart of wil je gewoon dolgraag jouw potentiële klanten benaderen, opwarmen en binden? Dan zet je de juiste stap om een sterk en effectief marketing fundament te bouwen. Heb je dit al gedaan? Dan denk ik dat je niet voldoende honger hebt en beter voor een kleiner gerecht kan gaan, zoals een voorgerecht of een nagerecht.

Het marketing fundament bestaat uit een marketingstrategie die we tot in de puntjes, 1-op-1, gaan uitrollen. Hiermee creëer je een grotere financiële vrijheid in het ondernemen. Waarschijnlijk weet jij businesswise heel goed wat je wil, maar op marketingvlak ‘doe je maar een dotje’. Je hebt geen tijd om alle kanalen te voeden en hier consistent je potentiële klant te benaderen, op te warmen en te binden aan jouw bedrijf. Zie ons naast marketing strategen ook als jouw 1-op-1 business coach. Wij bouwen jouw fundament, volledig naar wens en tussendoor nemen we jou overal in mee, zodat je zelf ook alles leert!

Audit€995

De audit bevat de eerste bouwstenen voor een sterke strategie met een praktisch uitrolbaar plan. In de audit bespreken we twee zaken; de huidige situatie en de gewenste situatie. Deze lijken vaak mijlenver van elkaar vandaan te staan en dat schrikt af. Met de audit leer je beide situaties concreet te schetsen. Tot slot wordt een plan van aanpak gemaakt welke stappen je dient te zetten om de ideale situatie te behalen. De weg naar jouw succes!

Strategisch communicatieplan€3195

Weet je wie je bent, wat je marketing doelstellingen zijn en waar je voor staat? Heel goed, dan ben je al een stapje verder dan de meesten. 😉 Vind je het wel moeilijk om mee te gaan met de omnichannel strategie van je bedrijf, daarbij rekening houdend dat de online kanalen groeien (denk aan het nieuwe Clubhouse), en dat offline communicatie nog doordachter moet zijn, omdat we zo weinig de deur uitgaan tegenwoordig? Dan behoor je tot de circa 90% van de Nederlandse bevolking die een eigen bedrijf heeft of als marketeer werkt en al deze kanalen niet met elkaar kan verbinden, laat staan versterken. Communication is key, en zonder communicatie kan jij de potentiële klant niet benaderen, opwarmen of binden.

Strategisch marketingplan€4995

Met de marketingstrategie voel jij je zelfverzekerder. Je weet beter te vertellen wie je bent, wat je doet en voor wie je dat doet, online & offline. Je gaat de markt van jouw bedrijf of werkgever tot in de puntjes ontdekken met een volledige analyse en conclusies. Daarnaast ontvang je direct quick wins hoe je eenvoudig inspeelt op de markt, je doelgroep en een concreet verbeteringsrapport. Het is en blijft jouw bedrijf, maar vanaf nu ga je alles doordacht doen. Alle kanalen versterken elkaar en de potentiële klant die zo vaak afhaakt in de 'overwegingsfase' ga jij nu eindelijk omzetten naar een betalende klant!

De nagerechten

Het marketing fundament staat. Maar nu? Je hebt zoveel informatie ontvangen, quick wins en praktische plannen die je door kan voeren ter optimalisatie, maar je raakt overweldigd, je hebt geen tijd of je vindt het gewoonweg niet leuk om te doen. Echter heb je nog steeds marketing honger, want jij wil successen behalen in het werkveld. No worries, iedereen zijn eigen ding toch!? Echter is het van groot belang om wel je marketing communicatie fundament uit te rollen door consistente visibiliteit en een krachtig uiterlijk.

Zo gaan we het in de strategie over marketing funnels hebben, maar daarvoor moet je tijd en energie steken in het schrijven of opnemen (videomateriaal) van content. Daarnaast moet je zorgen dat dit nog gedistribueerd wordt, er visueel lekker uitziet en tot slot wil je op basis van analyses en statistieken optimaliseren. Als je de urgentie hiervan ervaart en geen betalende klanten wil mislopen, dan raden wij zeker aan om af te sluiten met een nagerecht!

Huisstijl - inclusief brand bookv.a. €495

Ben jij zelfverzekerd over je marketingstrategie en je communicatiestrategie, maar moet dit alleen nog maar visueel versterkt worden? Dan is daar een oplossing voor! Op basis van een vrijblijvende mood board ontvang jij ideeën n.a.v. je strategie hoe wij dit visualiseren. Herken jij jezelf erin, dan kan dit in korte tijd gerealiseerd worden en word zowel je online als offline zichtbaarheid een stuk beter, doordat je visueel sterk gepresenteerd wordt. Het oog wil namelijk ook wat!

Websitev.a. €1095

Jouw online visitekaartje. Zonder degelijke website komt jouw bedrijf of werkgever niet meer weg. Dat is simpelweg not done. De website is een verlengde van de strategie. Naast dat je website er visueel goed uit moet zien, met de juiste kleuren, foto's en lettertypes, moet je ook over consumenten psychologie nadenken. We doelen daarmee op de conversie optimalisatie van je website, het juist aanreiken van content en de vindbaarheid op Google. Vaak horen wij dat men een beeld in hun hoofd heeft, dat je prima zelf weet hoe dit moet, maar tijd is altijd de killer. Door dit uit te besteden, boek je snel en effectief resultaat. Die website moet immers zo snel mogelijk online toch!

Marketing campagnev.a. €245

Denk je elk jaar weer bij jezelf; op die inhaakdagen ga ik een killer van een campagne neerzetten, zodat ik een mooie stijging in mijn omzet realiseer! En elk jaar is het weer Black Friday, kerst of welke andere inhaakdag dan ook en je beseft je te laat wat voor belofte je afgelopen jaar had gedaan. Helaas is er niet meer voldoende tijd, maar de behoefte in die omzetstijging is er nog steeds. Goed nieuws, wij hebben daar wel de handjes en ideeën voor! Wij durven te garanderen dat de campagnes converteren en zijn volledig transparant in hoe wij dit doen, zodat jij het hopelijk de volgende keer helemaal zelf kan met slechts een klein beetje tijd.

Social media kalenderper 12 posts €245

Voldoende tijd hebben om alles uit te rollen blijft een dingetje. Het is de nummer 1 pijnkwestie die wij ervaren bij onze opdrachtgevers. Dat is vervelend, het brengt je onrust, een ontevreden gevoel. Geeft een bepaalde verantwoordelijkheid jou zo'n gevoel, dan moet je daar zo snel mogelijk mee stoppen en delegeren. Dat zit je eigen (werk)geluk in de weg en dat is enorm zonde! Wij rollen graag per 12 posts jouw social media kanaal uit, voor persoonlijke pagina's, maar ook voor bedrijfspagina's. Dit doen wij voor de kanalen LinkedIn, Facebook, Instagram en Pinterest. We overhandigen een uitgerolde content kalender van 12 posts voor je uit, inclusief een foto/afbeelding per post. We adviseren je uiteraard ook in hashtag gebruik en algoritmes! Neem je bijvoorbeeld 24 of 36 posts, dan krijg je telkens cumulatief 5% korting op de prijs. Consistente social media zichtbaarheid is tegenwoordig één van de belangrijkste vormen van content, dus zonde als je daarop achterblijft! Dit kan tevens ook in het Engelstalig.

contact opnemen

Per gerecht vind je een desbetreffende knop hoe jij hier meer informatie over kan aanvragen, een gesprek kan inplannen of de cursus kan aanvangen. Daarnaast mag je ons over het aanbod ook altijd een vraag stellen via onderstaand contactformulier! Liever wat persoonlijker? Bel ons op: +31651086261. We spreken je graag!