Inhaakkalender 2022 mockup

Hi ideeën zoeker! Hierbij de Inhaakkalender van 2022!

Immers is constante aanwezigheid op je communicatiekanalen veelal een onderschatte klus. Dat komt doordat het veel tijd kost, creativiteit en trial en errors. Daarom moet je ruimte inlassen om in te spelen op de actualiteiten. Echter kan je gelukkig veel voorbereidend werk doen! Vandaar dat de gratis inhaakkalender van 2022 je helpt om meer en betere content in te plannen en te schrijven. Ten slotte is de inhaakkalender van 2022 ook nog eens printbaar en is er ruimte om zelf content aan toe te voegen!

Klik hierboven op ‘download nu’ om direct bij de inhaakkalender uit te komen. Mits je meer informatie over de inhaakkalender wilt lezen. Scroll dan verder naar beneden voor meer info!

Icoon - Idee
Content & campagne ideeën
Kalenders, voor iedere maand één
Icoon - Downloaden
+
Downloads in 2021

Zowel voor digitaal als print gebruik!

Anouk en Dayenne - Over ons
Waarom een inhaakkalender gebruiken?

Daarom moet je geen Inhaakdag meer vergeten!

Download de inhaakkalender van 2022 hier!

* verplichte velden

Over ons

De marketing chef achter Het Merk van Nu is all-round marketing specialist Dayenne Koreman. Ik heb zes jaar geleden mijn bedrijf opgericht voor het realiseren van marketingstrategieën en -uitingen.

Echter merkte ik eind 2020 op dat het tijd werd voor de volgende stap. En voor deze volgende stap waren een extra paar handjes en creatieve ideeën nodig. Deze werden gevonden in de sous chef, ook wel Anouk Jansen. Ook zij is afkomstig uit de buurt van Breda, net zoals ik, en daarmee een perfecte match voor het eerlijke en oprechte karakter waar Het Menu voor staat. 

Hierdoor kunnen wij bedrijven nog beter helpen om jouw merk en bedrijfsidentiteit mee te veranderen met de behoefte van de eindklant. Veelal is het positioneren van je bedrijf in de markt een grote uitdaging dat veel vraagtekens oproept. Daarom is de missie van Het Menu om jou te helpen groeien in het aantal ideale klanten, doordat jij hen effectief benadert, opwarmt en aan je bindt. 

Dus ben jij toe aan een betere marktpositionering, imago en marketing dat daadwerkelijke nieuwe klanten oplevert?

Plan een gratis gesprek in