De Marketing Chef

De marketing chef achter Het Merk van Nu is all-round marketing specialist Dayenne Koreman. Vijf jaar geleden heeft zij haar bedrijf opgericht voor het realiseren van marketingstrategieën en -uitingen. Naast deze passie gaat haar tweede passie uit naar koken voor zichzelf én anderen. Mede daarom wordt het Het Merk van Nu ook wel afgekort naar ‘Het Menu’. Voor de chef is het altijd een feest om de tafelgasten aangenaam te verrassen. Op dezelfde wijze en met dezelfde passie blijft ze ook met regelmaat innovaties doorvoeren en  doet ze dat met nog meer liefde voor haar opdrachtgevers. Haar levensmotto luidt dan ook als volgt:

“One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.”

– Victoria Wolff

Het werkblad

Op het werkblad van de chef bevindt zich een breed scala aan specerijen en kruiden, zodat de basis voor een goed gerecht altijd in huis is. Daarnaast staan ook de vaste Adobe programma’s paraat en een frisse dosis creativiteit en werklust. Daar kun je tenslotte nooit genoeg van hebben. Tevens wordt in een degelijk restaurant gevraagd of je dieetwensen of voorkeuren hebt. Bij Het Menu gaat dat precies zo. Jouw wensen staan centraal, van de amuse tot aan de friandises. Het is daarna aan de chef om daar iets lekkers van te maken. Tot slot maken een doordacht stuk content en een aantrekkelijk stuk briefpapier de beleving completer.

Tot slot woont de chef in Breda, waar zij tevens geboren en getogen is. De echte Breda kenners weten uit ervaring dat dit een bourgondische stad is. Bourgondiërs houden van eerlijkheid en oprechtheid. Met Het Menu wordt dit aangeboden door vooraf afspraken te maken over de prijs en de daarbij behorende KPI’s. Zo weet je van te voren wat je krijgt en wat het je gaat kosten, zonder zorgen tijdens het proces.

sous chef

Eind 2020 merkte de chef op dat het tijd werd voor de volgende stap. En voor die volgende stap waren een extra paar handjes en creatieve ideeën nodig. Deze werden gevonden in de sous chef, ook wel Anouk Jansen. Eveneens afkomstig uit de buurt van Breda en daarmee een perfect match voor het eerlijke en oprechte karakter waar Het Menu voor staat. De sous chef is met name achter de schermen actief, zodat alles tot in de puntjes nog beter, strakker en sneller uitgewerkt wordt. Onder aan de pagina stellen we haar graag aan je voor!

Missie

Het Menu helpt bedrijven om haar merk en bedrijfsidentiteit mee te evolueren met de behoefte van de consument. Veelal is het positioneren van je bedrijf in de markt een grote uitdaging dat veel vraagtekens oproept. De missie van Het Menu is om jou te helpen groeien in het aantal ideale klanten, doordat jij hen effectief benadert, opwarmt en aan je bindt.

Visie

Het benaderen, opwarmen en binden van je potentiële klant hoeft geen hogere wiskunde te zijn. Het Menu ondersteunt jou daarin door de juiste vragen te stellen en dit actiegericht en succesvol uit te werken tot een tastbare strategie, plan en planning. Tijdens dit proces krijg je verschillende handvaten aangereikt om je eerste quick wins te creëren. Na afloop van dit proces hoeven we elkaar niet uit het oog te verliezen. De marketing implementatie is tevens net zo belangrijk als het bouwen van jouw fundamentele basis. Deze expertise hebben wij in huis. Ondertussen kennen wij jou door en door en dat maakt samenwerken op de lange termijn effectief en efficiënt.

wie zijn wij?