HET MARKETING STRATEGIEGESPREK

Staan de volgende actiepunten op jouw to-do lijstje?

Ik wil graag effectief en efficiënt een merk bouwen en positioneren.

Ik wil dat mijn bedrijf uniek is en zich op een eigentijdse manier positioneert.

Van mijn huisstijl en communicatie uitstraling moet iedereen jaloers worden.

Daarbij moet het marketing fundament net zo stevig staan als dat van een huis.

Mijn ideale klant wil ik (beter) bereiken, opwarmen en binden.

Tot slot wil ik meer consistentie, betere resultaten en quick wins.

Dan kan ik je binnen 45 minuten en volledig gratis helpen aan de belangrijkste quick wins die jezelf direct kunt implementeren. Je mag mij gedurende deze tijd alles vragen dat betrekking heeft op marketing, het behalen van meer winst en het aantrekken van jouw ideale klant(en). Als dit van toepassing is op jou, dan kom ik heel graag met je in gesprek. Klik op onderstaande button, laat je gegevens achter en ik plan zo snel mogelijk een call met je in.

Maar wil je meer dan een alleen marketing strategiegesprek?

Uiteraard wil je meer! Dat zit nu eenmaal in ons. We zijn niet snel tevreden en zodra we een doel bereikt hebben, gaan we door naar de volgende.

Herken jij je hierin:

  • Ik wil een heldere visie en missie;
  • Precies weten wie onze ideale klant is;
  • De online zichtbaarheid vergroten;
  • Een sterke social media uitstraling, die aansluit bij onze organisatie, wie wij zijn en wat we doen;
  • Een unieke positionering die jouw bedrijf of merk differentieert van je concurrenten, maar wel inspeelt op de huidige trends en ontwikkelen. Je hoeft het wiel tenslotte niet zelf opnieuw uit te vinden;
  • Inzien wat jullie USP’s, waarden en normen zijn, zodat je die elevator pitch de volgende keer in 1 verdieping tijd uit je mouw schudt;
  • Tot slot wil je tools en cursus materiaal aangereikt krijgen wat jouw merk of bedrijf echt verder helpt met het benaderen, opwarmen en binden van jouw ideale klant.

Dit ligt allemaal binnen handbereik en is binnen een paar weken te realiseren! Wil je alvast wat quick wins ontvangen waar je direct mee aan de slag kan gaan, of ben je puur benieuwd wat de visie van de Marketing Chef op jouw bedrijf is? Plan dan gratis een strategiegesprek in! 

Marketing strategiegesprek met

Dayenne Koreman

Het gratis strategiegesprek voer je met de Marketing Chef van Het Merk van Nu. Naast dat zij graag praat over lekker eten en koken, praat zij ook graag met je over jouw marketing. Waar sta je, wat doe je en waar wil je naar toe? Onderwerpen die uitgebreid aan bod komen tijdens het gesprek. Naar aanleiding van een korte audit op je huidige bedrijf of merk, gaan we een paar quick wins formuleren waar je meteen mee uit de voeten kan. Wil je geholpen worden met die quick wins of ben je er klaar voor om je marketing fundament te bouwen? Dan bespreken we vrijblijvend de vervolgstappen om dit te realiseren.

Marketing Chef - Dayenne Koreman

contact opnemen

BEL ONS OF E-MAIL ONS