AANBEVELINGEN VAN OPDRACHTGEVERS

Wij begrijpen goed dat je eerst wat aanbevelingen van opdrachtgevers wilt zien, voordat je je aan ons bindt. Daarom delen wij graag het bewijs van succesvolle samenwerkingen met je en de resultaten daarvan. Dat typeert ons tevens ook. Wij zijn transparant en houden van resultaten. Die resultaten hebben vervolgens een positieve invloed op jouw marketing en sales resultaten, want daar gaan wij mee aan de slag. Het op een doordachte manier benaderen, opwarmen en binden van jou klanten. Lees verder om te lezen hoe onze opdrachtgevers dat hebben ervaren.

DE AANBEVELINGEN VAN KLANTEN

Onderstaande aanbevelingen mochten wij ontvangen van zeer gewaarde opdrachtgevers. Ben je benieuwd wie het bedrijf is achter deze aanbeveling? Klik dan op de testimonial en ontdek deze inspirerende bedrijven zelf!

CoreDux

CoreDux is een all-in-one design manufacturer (ODM) en systeemintegrator voor het transporteren van gas- en vloeistoffen. Zij fabriceren metalen en plastic slangen voor bedrijven uit de industrieën high-tech (semicon), health tech, aerospace, gas transport en voor vacuum applicaties.

Wereldwijd werken er circa 200 werknemers voor CoreDux. CoreDux is naar Het Merk van Nu gekomen met de vraag om de communicatiestrategie verder op te zetten en te implementeren. Dit is succesvol gelukt en in de tussentijd wordt het beeld van CoreDux alsmaar authentieker door hun eigentijdse wijze van communicatie middels verschillende kanalen waar hun doelgroep het meest actief is.

Tot op de dag van vandaag is de relatie tussen Het Merk van Nu en CoreDux erg goed. Dit heeft geresulteerd in een doorlopende samenwerking waarin we continue op zoek gaan naar verdere optimalisatie, nieuwe communicatie manieren en de beste positionering binnen hun markt. 

Testimonial CoreDux

GreenHub

GreenHub is een solide merkenhuis met 14 kwaliteitsmerken op het gebied van écht duurzame non-food – van persoonlijke verzorging en kleding tot huishoudelijk en keuken. “Een merk komt er bij ons niet zomaar in”, vertelt Michael Erhlich (eigenaar GreenHub). “Wij stellen hoge eisen aan duurzaamheid, kwaliteit en branding. Want duurzaam is niet altijd duurzaam.”

Doordat GreenHub hoge eisen verwacht van de merken waar zij mee samenwerken, wilden zij de basis goed zetten en dit ook voor zichzelf realiseren. GreenHub kwam naar Het Merk van Nu met de vraag of wij hen wilden helpen met het positioneren van een nieuw duurzaam merk in de markt, genaamd Boody. 

Vol enthousiasme zijn we gestart met een marketing- en communicatiestrategie om de huidige situatie te schetsen en een fundament neer te zetten voor de gewenste situatie. Ondertussen is een succesvol strategisch marketingplan ontwikkeld door Het Merk van Nu en hebben wij ook direct communicatieve projecten gerealiseerd. Hierbij kan je denken aan een e-mail marketing funnel, verschillende grafische opleveringen voor in-store promotie, een channel marketing boek, planogram en veel teksten om de communicatie on-going te houden.

Testimonial GreenHub

g-company

Testimonial g-company

Sophos

Testimonial Sophos
Testimonial VDK Bouw & Onderhoud